VÅRE PRODUSENTER

 
 
Se hele kolleksjonen på  www.offecct.com

Se hele kolleksjonen på www.offecct.com

Offecct

OFFECCT ble grunnlagt i den svenske byen Tibro i 1990 av Kurt Tingdal (CEO) og Anders Englund (Design Manager). Sammen med arkitekter og designere verden over har de utviklet møbler med som er bærekraftig, funksjonelle og med attraktivt design for moderne møteplasser. Virksomheten er bygget på ekte lokal håndverkstradisjon kombinert med det nyeste innen teknologi.


Se hele kolleksjonen på www.ludvigsvensson.com

svensson

Med en lidenskap for kvalitetstekstiler,  er merkevaren Svensson bygget på en arv som begynte i 1887. Etter fire generasjoner som et familiedrevet selskap, fortsetter vi å utvikle og produsere gardiner og møbelstoffer med enestående design og funksjon. I dag anvendes vår unike erfaring og kunnskap til å forbedre miljø for både mennesker og planter. Dette gjør oss til hvem vi er - og vi er ekstremt stolt.


Se hele kolleksjonen på www.trece.se

trece

Vi er en av de ledende leverandører av oppbevaringsmøbler. Med over førti års erfaring har vi med våre kunder klart å samle en masse kunnskap, og gjennom årene har vi lært hva som fungerer.  Vi har full kontroll over hele produksjonsprosessen og kan derfor sørge for at vi møter våre høye standarder for kvalitet og miljø. Gjennom et tett samarbeid med kunden, kan vi sikre at ideer og tanker er med fra den første samtalen til det fullførte prosjektet.


Se hele kolleksjonen på  www.formica.com     

Se hele kolleksjonen på www.formica.com

 

FORMICA

Formica Group har som mål å være verdens ledende innen dekorative laminater. Dette målet støttes av våre kjerneverdier som bidrar til at vi kan fortsette vår kontinuerlige utvikling innen innovasjon, teknikk og design. Vi er en global produsent, og miljøet er en viktig faktor i vår daglige drift. Formica Group er opptatt av bærekraft og bruker papir fra resirkulerte kilder og trevirke fra bærekraftige skoger.