Happenings 2017

Godt nytt år alle sammen! Vi er kommet godt i gang med det nye året og planlegger mange gøye happenings i 2017. Er du klar for nok et interiørfylt og kerativt år?

Først ut er det Stockholm Furniture Fair fra 7 - 11 Februar, hvor både TreCe, Svensson og OFFECCT vil være tilstede med nyheter og fantastiske stands. Har du planer om å dra dit, håper vi du stikker innom oss og hilser på! Dette er også en perfekt tid å gjøre en avtale med en av våre selgere på. Vi skal passe på å dele litt bilder med dere når den tid kommer.

Første helgen i Mai er det klart for årets Designer Corner - og i år er det ekstra spesielt da det er 20 år siden gutta våre arrangerte dette for første gang. Interiørarkitekter fra hele landet blir invitert til en spennende og forhåpentligvis inspirerende og kunnskapsrik helg hos Canvas, Studio Berg, Skøyen Designsenter og oss på Studio Thune.

Designers Saturday vil i år falle på andre helgen i september, fredag 8 til søndag 10. -Og intet mindre enn et jubileum her også - hele 30 år siden DS ble arrangert for første gang, og vi gleder oss vilt til oslo-by står på hode av de beste folka i bransjen!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert på hva som skjer på Studio Thune under disse arrangementene - vi spam'er ikke:)